Kinderopvrang Polly
Inschrijven bij Kinderdagverblijf Polly

Tarieven

Kinderopvang Polly is officieel geregistreerd bij de gemeente en GG&GD, u heeft daarmee recht op teruggave van de Belastingdienst.

De maandprijs van Kinderopvang Polly is gebaseerd op een 11 uur openstelling per dag, van 7:30 tot 18:30, gedurende 52 weken per jaar, gedeeld door 12 opvangmaanden. De facturen worden maandelijks verstuurd en dienen bij vooruitbetaling te worden voldaan. Het overeengekomen bedrag wordt doorbetaald tijdens ziekte en vakantie van uw kind en op de dagen dat Kinderopvang Polly gesloten is. Betaling geschiedt middels een door u afgegeven machtiging voor automatische incasso. Kinderopvang Polly zal de factuur een halve maand van te voren naar u toesturen. Het bedrag wordt omstreeks de 28e van de maand voorafgaande aan de opvangmaand geïncasseerd. 

Het nettobedrag wat u betaald voor de kinderopvang is afhankelijk van uw toetsingsinkomen en het aantal dagen dat u uw kind brengt. Via deze link kunt u een berekening maken: klik hier.

Hieronder een overzicht van de tarieven:

Tarieven 2019 Utrecht - West
Beethovenlaan 2
J.P.Coenstraat 3
Leidseweg 65 C

Tarieven 2019 Utrecht - Oost
Biltstraat 162-164
Maliebaan 66

Tarieven 2019 Vreeswijk - Nieuwegein
Prins Clausstraat 40-46


 

 

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x