Pedagogische visie

Kinderopvang is meer dan alleen ‘gezellig bezig zijn met kinderen'. Kinderopvang Polly heeft naast de ouders, een eigen opvoedings verantwoordelijkheid. Ons doel is: "het scheppen van een omgeving waar de kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat de kinderen zich vanuit een vertrouwde basis kunnen ontwikkelen tot sociale, zelfstandige mensen met zelfvertrouwen, gevoel voor verantwoordelijkheid en respect voor zichzelf en anderen".
Het is enorm belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij Kinderopvang Polly. De basis hiervoor wordt gevormd door de veilige en vertrouwde omgeving binnen onze kinderopvang.

Zie het volledige beleidsplan op de welkomst pagina.

 
Inschrijven bij Kinderdagverblijf Polly

Prins Clausstraat Kinderdagverblijf

In maart 2015 heeft Kinderopvang Polly haar vijfde locatie geopend in de voormalige school voor schipperskinderen aan de Prins Clausstraat 40-46 in Vreeswijk (Nieuwegein). Het ruime, monumentale pand ligt prachtig tussen de bomen, nabij het oude centrum. De twee lichte en hoge groepsruimtes, evenals de natuurlijke tuin van 150 vierkante meter, kijken uit op de Vaartse Rijn. De grote hal en de royaal opgezette groepsruimtes zorgen voor een harmonieuze sfeer en zijn tot in detail ingericht volgens de huiselijke stijl van Kinderopvang Polly.  

De nieuwe locatie huisvest twee dagopvang groepen. Een baby/dreumesgroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar oud en een peutergroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Onder begeleiding van betrokken en professionele pedagogisch medewerkers zullen wij uw kind(eren) een liefdevol onderkomen bieden wanneer u aan het werkt bent.  Wilt u meer informatie over onze locatie van Kinderopvang Polly aan de Prins Clausstraat in Vreeswijk (Nieuwegein), dan kunt u bellen naar telefoonnummer 030 – 230 21 80 of mailen naar info@kdvpolly.nl

Wilt u direct inschrijven? Dan kan dit via de website: www.kdvpolly.nl. 
Lees hier het inspectierapport van de GGD: klik hier.

 

Pand Prinsclausstraat
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x