Pedagogische visie

Kinderopvang is meer dan alleen ‘gezellig bezig zijn met kinderen'. Kinderopvang Polly heeft naast de ouders, een eigen opvoedings verantwoordelijkheid. Ons doel is: "het scheppen van een omgeving waar de kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat de kinderen zich vanuit een vertrouwde basis kunnen ontwikkelen tot sociale, zelfstandige mensen met zelfvertrouwen, gevoel voor verantwoordelijkheid en respect voor zichzelf en anderen".
Het is enorm belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij Kinderopvang Polly. De basis hiervoor wordt gevormd door de veilige en vertrouwde omgeving binnen onze kinderopvang.

Zie het volledige beleidsplan op de welkomst pagina.

 
Inschrijven bij Kinderdagverblijf Polly

Maliebaan

Eind 2017 heeft Kinderopvang Polly haar nieuwe locatie aan de Maliebaan 66 te Utrecht geopend. Deze nieuwe locatie huisvest drie dagopvang groepen en werken we volgens ons unieke huiskamerconcept. We hanteren op de Maliebaan tevens onze bijzondere pedagogische visie. Wij vinden het belangrijk dat zowel ouders als kinderen zich thuis voelen bij Kinderopvang Polly. De vestiging zal warm en gezellig worden ingericht, waardoor iedereen zich meteen thuis zal voelen. Ook de  avontuurlijke natuurtuin van ruim 360 m2 zal veel uitdaging voor de kinderen bieden. Zo is er een waterstroom, een separaat babydeel, een wilgentenenhut, een zandbak, een blote voeten pad, etc.

Klik hier voor een tekening van tuin.

Kwaliteit en professionaliteit is iets dat je binnen Kinderopvang Polly dagelijks terugvindt. We zijn dagelijks actief bezig met het uitvoeren van onze pedagogische visie, waarbij al onze medewerksters professionele begeleiding hebben, onder leiding van onze in-house pedagogisch coach.

Er zijn op de nieuwe locatie de volgende groepen: één horizontale baby/dreumes groep van maximaal 12 kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 2 jaar, één dreumes/peutergroep met maximaal 13 kinderen per dag in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar en een verticale groep van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Bel gerust voor een vrijblijvende rondleiding op telefoonnummer 030 – 230 21 80. Hopelijk tot ziens!

Lees hier het inspectierapport van de GG&GD: klik hier.

Tuin Biltstraat
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x