Pedagogische visie

Kinderopvang is meer dan alleen ‘gezellig bezig zijn met kinderen'. Kinderopvang Polly heeft naast de ouders, een eigen opvoedings verantwoordelijkheid. Ons doel is: "het scheppen van een omgeving waar de kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat de kinderen zich vanuit een vertrouwde basis kunnen ontwikkelen tot sociale, zelfstandige mensen met zelfvertrouwen, gevoel voor verantwoordelijkheid en respect voor zichzelf en anderen".
Het is enorm belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij Kinderopvang Polly. De basis hiervoor wordt gevormd door de veilige en vertrouwde omgeving binnen onze kinderopvang.

Zie het volledige beleidsplan op de welkomst pagina.

 
Inschrijven bij Kinderdagverblijf Polly

Leidseweg kinderdagverblijf

In één van de mooiste panden van Lombok  is per 7 maart 2013 de derde locatie van Kinderopvang Polly geopend. De locatie ademt een vriendelijke en gezellige sfeer uit en beschikt over vier fijne groepsruimtes. De avontuurlijke tuin van 150 vierkantenmeter is een perfecte aanvulling en biedt veel uitdaging voor zowel de baby’s, dreumesen als peuters.   Kwaliteit en professionaliteit is iets wat je binnen heel Kinderopvang Polly dagelijks terugvindt. We zijn dagelijks actief bezig met het uitvoeren van onze pedagogische visie en hebben als belangrijk speerpunt dat kinderen altijd zichzelf moeten en kunnen zijn binnen Kinderopvang Polly. Dit in combinatie met het bijzondere huiskamerconcept en de biologische voeding creëert dit een prettige plek waar zowel kinderen als ouders zich thuis voelen. 

Wilt u een kijkje komen nemen op de Leidseweg? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 030 – 230 21 80. Ons team heet u van harte welkom.

Het laatste inspectierapport van de GG&GD voor deze locatie kunt u hier inzien: Inspectierapport - Leidseweg.

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x