Pedagogische visie

Kinderopvang is meer dan alleen ‘gezellig bezig zijn met kinderen'. Kinderopvang Polly heeft naast de ouders, een eigen opvoedings verantwoordelijkheid. Ons doel is: "het scheppen van een omgeving waar de kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat de kinderen zich vanuit een vertrouwde basis kunnen ontwikkelen tot sociale, zelfstandige mensen met zelfvertrouwen, gevoel voor verantwoordelijkheid en respect voor zichzelf en anderen".
Het is enorm belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij Kinderopvang Polly. De basis hiervoor wordt gevormd door de veilige en vertrouwde omgeving binnen onze kinderopvang.

Zie het volledige beleidsplan op de welkomst pagina.

 
Inschrijven bij Kinderdagverblijf Polly
Kinderopvang Polly Molenpark

Kinderopvang Polly is gesitueerd in een oud postkantoor aan de J.P. Coenstraat in de wijk Lombok. De welkome bestemming van Kinderopvang in dit voormalig postkantoor, voorziet veel ouders in Lombok van een huiselijke en kleinschalige kinderopvang. Kinderopvang Polly is zeer rustig gelegen aan het Molenpark, alwaar vaak met de kinderen heerlijk gewandeld wordt en gerichte activiteiten worden georganiseerd door de groepsleidsters. Samen met de kinderen wordt de kleine kinderboerderij in het Molenpark vaak bezocht.

Kinderopvang Polly aan het Molenpark heeft twee groepen, waarvan één baby/dreumesgroep van 0 tot 2 jaar (9 kinderen) en een verticale groep van 0 tot 4 jaar (16 kinderen).  Iedere groep heeft drie tot vier vaste groepsleidsters, hiermee wordt de rust en het dagelijkse dagritme gewaarborgd.

Op de vestiging is het bijzondere huiskamerconcept tot in detail doorgevoerd en worden de kinderen en ouders ochtends opgevangen met een leuke activiteit en de ouders met een verse kop koffie, daarnaast wordt er dagelijks klassieke muziek gedraaid en worden er zeer hoge eisen gesteld aan de veiligheid en hygiëne.

Lees hier het inspectierapport van de GG&GD: klik hier.

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x