Pedagogische visie

Kinderopvang is meer dan alleen ‘gezellig bezig zijn met kinderen'. Kinderopvang Polly heeft naast de ouders, een eigen opvoedings verantwoordelijkheid. Ons doel is: "het scheppen van een omgeving waar de kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat de kinderen zich vanuit een vertrouwde basis kunnen ontwikkelen tot sociale, zelfstandige mensen met zelfvertrouwen, gevoel voor verantwoordelijkheid en respect voor zichzelf en anderen".
Het is enorm belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij Kinderopvang Polly. De basis hiervoor wordt gevormd door de veilige en vertrouwde omgeving binnen onze kinderopvang.

Zie het volledige beleidsplan op de welkomst pagina.

 
Inschrijven bij Kinderdagverblijf Polly

Biltstraat Kinderdagverblijf

Op 1 september 2014 is de vierde vestiging van Kinderopvang Polly geopend in het prachtige oude postkantoor aan de Biltstraat in Wittevrouwen. Na een intensieve verbouwing beschikt deze nieuwe locatie over vier prachtige groepsruimtes waar kinderen alle ruimte krijgen om zich in hun eigen tempo te ontwikkelen, onder de vleugels van hun van vaste en ervaren leidsters. De vestiging is warm en gezellig ingericht, waardoor iedereen zich meteen thuis voelt. Ook de ruim opgezette, avontuurlijke, tuin biedt veel uitdaging voor de kinderen om zelf te ontdekken. Zo is een waterstroom, een separaat babydeel, een wilgenhut, een verkeersplein en een bijzondere ‘kruiptunnel’.

Kwaliteit en professionaliteit is iets dat je binnen Kinderopvang Polly dagelijks terugvindt. We zijn dagelijks actief bezig met het uitvoeren van onze pedagogische visie, waarbij al onze medewerksters professionele begeleiding hebben, onder leiding van onze in-house pedagogisch coach / kinderpsychologe.

Er zijn op de nieuwe locatie de volgende groepen: één horizontale babygroep van maximaal 8 kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 1 jaar, één baby/dreumesgroep met maximaal 12 kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 2 jaar, een peutergroep van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en een verticale groep met maximaal 13 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Bel gerust voor een vrijblijvende rondleiding op telefoonnummer 030 – 230 21 80. Hopelijk tot ziens!

Lees hier het inspectierapport van de GG&GD: klik hier.

Tuin Biltstraat
Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x