Pedagogische visie

Kinderopvang is meer dan alleen ‘gezellig bezig zijn met kinderen'. Kinderopvang Polly heeft naast de ouders, een eigen opvoedings verantwoordelijkheid. Ons doel is: "het scheppen van een omgeving waar de kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen zijn, zodat de kinderen zich vanuit een vertrouwde basis kunnen ontwikkelen tot sociale, zelfstandige mensen met zelfvertrouwen, gevoel voor verantwoordelijkheid en respect voor zichzelf en anderen".
Het is enorm belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij Kinderopvang Polly. De basis hiervoor wordt gevormd door de veilige en vertrouwde omgeving binnen onze kinderopvang.

Zie het volledige beleidsplan op de welkomst pagina.

 
Inschrijven bij Kinderdagverblijf Polly
Beethovenlaan

Kinderopvang Polly opende haar deuren in december 2009 aan de Beethovenlaan in Oog in Al. Deze vestiging huisvest één verticale groep van 16 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, onder leiding van drie vaste groepsleidsters per dag.

De vestiging aan de Beethovenlaan is gesitueerd in de groene Utrechtse woonwijk Oog in Al, met een ruime aangrenzende tuin met veel mogelijkheden om gerichte activiteiten te organiseren voor de kinderen. Op deze zeer huiselijk ingerichte groep is spel en ontwikkelingsmateriaal aanwezig voor al de vertegenwoordigde leeftijdscategorieën, daarnaast worden er jaarlijks bijzondere activiteiten georganiseerd zoals het midzomernachtfeest, opa & oma ochtend en kinderkunstdag. Samen met de groepsleidsters gaan de kinderen minimaal twee maal per dag naar buiten, er worden verschillende activiteiten georganiseerd in de tuin en het nabij gelegen park Oog in Al.

Tirtsa Lekkerkerker is werkzaam als Teamleidster op de vestiging van Kinderopvang Polly aan de Beethovenlaan . Inmiddels heeft zij ruime ervaring in de kinderopvang. Wat haar aanspreekt in Polly is het unieke huiskamerconcept waarmee Kinderopvang Polly zich profileert. Dit zorgt naar haar idee voor  een veilige en vertrouwde sfeer, waardoor elk kind de kans krijgt zich te ontwikkelen op zijn eigen manier onder leiding van betrokken en professionele pedagogisch medewerkers.

Lees hier het inspectierapport van de GG&GD: klik hier.

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x