Kinderopvrang Polly

Inschrijven
U kunt uw kind inschrijven vanaf het moment dat u (of uw partner) in verwachting bent (of is). Inschrijven kan d.m.v. het invullen van het online inschrijfformulier. Wanneer u meer informatie wenst over de gemiddelde wachttijd voor een bepaalde vestiging, dan kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor via info@kdvpolly.nl of telefonisch op 030 - 2302180.

Wij vragen u op het digitale inschrijfformulier de locatie(s) van uw keuze aan te vinken, wat recht geeft op een wachtlijstplek op de aangevinkte vestigingen van het inschrijfformulier. De inschrijving is van kracht op het moment dat Kinderopvang Polly het aanmeldingsformulier heeft ontvangen. Inschrijving is alleen mogelijk voor hele dagen met een minimum van 1 dag per week.

Wanneer uw zoon/dochter op de wachtlijst is geplaatst, ontvangt u vervolgens een uitnodiging voor een rondleiding op de locatie. Tijdens dit bezoek aan de locatie krijgt u een privé rondleiding van een medewerkster van Kinderopvang Polly en wordt er uitleg gegeven over de visie en het concept. Op het moment dat uw zoon/dochter een plekje krijgt op één van de vestigingen, worden er € 30,- plaatsingskosten in rekening gebracht(pas bij definitieve plaatsing).

Deze website gebruikt cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x